وی تصریح کرد: با بهره برداری از این پروژه، 480 مگاوات برق بدون نیاز به مصرف سوخت اضافی تولید میشود که معادل صرفهجویی ۸۵۰ میلیون مترمکعب گاز است و ۲۰۰ میلیون یورو صرفهجویی ارزی به همراه دارد.
مومنی افزود: استان گلستان در اوج مصرف تابستانی به ۱۵۰۰ مگاوات برق نیاز دارد، اما ظرفیت تولید فعلی استان ۱۰۰۰ مگاوات است. با تکمیل این پروژه، نهتنها ناترازی برق استان برطرف خواهد شد، بلکه کاهش آلودگی هوا و تأمین برق پایدار برای شهروندان نیز محقق میشود.
مدیرعامل نیروگاه آذرخش علی آبادکتول با اشاره به ابعاد اقتصادی و اجتماعی این پروژه تأکید کرد: در طول ساخت فاز دوم، ۱۰۰۰ فرصت شغلی (۷۰۰ نفر مستقیم و ۳۰۰ نفر غیرمستقیم) ایجاد شده و در زمان بهرهبرداری نیز ۱۰۰ نفر در این فاز به صورت پایدار مشغول به کار خواهند شد.
وی در ادامه از بهره برداری سود حاصل در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی و توسعه مناطق محروم استان خبر داد و گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان از سود حاصل شده امسال جهت ساخت نیروگاه 4 مگاواتی در منطقه هوتن گنبدکاووس و ۲۴۰ میلیارد تومان از آن نیز به شرکت مپنا برای پیشبرد پروژهها صرف شد.
دستاوردهای سالانه نیروگاه
مومنی ادامه داد: سال گذشته، نیروگاه علیآبادکتول رکورد بالاترین تولید انرژی خود را ثبت کرد و تا کنون نیز ۲۶ درصد از بودجه پیشبینیشده جلوتر حرکت کردیم. این نشان از مدیریت هدفمند و تلاش متخصصان جوان و بومی منطقه دارد. همچنین، نیروگاه برای اولین بار در ۳۷ شاخص عملکردی شرکت مپنا، مقام نخست را کسب کرده است.
مدیرعامل نیروگاه آذرخش علی آبادکتول با قدردانی از حضور استاندار گلستان در محل اجرای این پروژه به عنوان اولین بازدید میدانی خود و در یک روز تعطیل، گفت: این اقدام نشاندهنده اهمیت بالای ایشان به توسعه زیرساختهای انرژی در استان است.
مومنی تأکید کرد: با حمایت استانداری و تأمین مالی بهموقع، این پروژه طی ۲۰ ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید و الگویی برای بهینهسازی و توسعه انرژی در کشور خواهد بود.
انتهای خبر/
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد